Uitzending
Bureau Sport - De Test

De Test

Bureau Sport

29-7-2016

| 1258 x bekeken | 0 reacties
8
Dit is een herhaling. Hoe is het gesteld met de kennis van de Nederlandse sportgeschiedenis onder grote Nederlandse sporters als Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij? Dit is een herhaling. Hoe is het gesteld met de kennis van de Nederlandse sportgeschiedenis onder grote Nederlandse sporters als Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij? Reikt hun kennis verder dan hun eigen sport? Erik Dijkstra en Frank Evenblij leggen hen op humoristische wijze het vuur aan de schenen in de eerste editie van De Bureau Sport Test. Zeven topsporters: Ronald de Boer, Michael Boogerd, Nicolien Sauerbreij, Lobke Berkhout, Gregory Sedoc, Reinder Nummerdor en Manon Flier én het publiek in de studio beantwoorden 25 vragen over belangrijke en opvallende momenten uit de Nederlandse sportgeschiedenis en maken daarmee kans op de felbegeerde Bureau Sport Bokaal. Thuis kun je meespelen via je tablet of smartphone.

In deze uitzending van Bureau Sport waren Nicolien Sauerbreij, Michael Boogerd, Ronald de Boer, Manon Flier, Lobke Berkhout, Reinder Nummerdor en Gregory Sedoc te gast. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport met de titel De Test werd uitgezonden op vrijdag 29 juli door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Bureau Sport - NPO 3 met nieuw seizoen Bureau Sport vanuit de studio

  NPO 3 met nieuw seizoen Bureau Sport vanuit de studio

  3-5-2018

  Erik Dijkstra en Frank Evenblij komen met een nieuw seizoen van Bureau Sport. Na zes jaar komt het programma voor het eerst vanuit de studio. Vanuit Studio Desmet in Amsterdam kijken Erik Dijkstra en Frank Evenblij met…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten