Uitzending
Bureau Sport - 24-7-2017

24-7-2017

Bureau Sport

897 x bekeken | 0 reacties
7
Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In de eerste uitzending neemt oud-Formule 1-coureur Giedo van der Garde het in de kart op tegen de razendsnelle Beitske Visser, praten we met Dafne Schippers en zwangere handbalster Estevana Polman, bespreken Erik en Frank de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt atlete Jamile Samuel over haar sportlichaam. Met een analyse van Nynke de Jonge en aan de vrouwensportbar praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo en Oranje-voetbalinternational Merel van Dongen over vooroordelen uit de vrouwensport.

In deze uitzending van Bureau Sport waren Fatima Moreira de Melo, Femke Heemskerk, Giedo van der Garde en Jamile Samuel te gast. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport werd uitgezonden op vrijdag 16 juni door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee