Uitzending
Bureau Sport - Bureau Rio

Bureau Rio

Bureau Sport

5-8-2016

| 1257 x bekeken | 0 reacties
7
De mannen van Bureau Sport warmen Nederland op voor de Olympische Spelen. Frank Evenblij en Erik Dijkstra reizen af naar Rio de Janeiro om te kijken of BraziliŽ klaar is voor de Spelen. Hoe smerig is dat zeilwater nou echt, en is het waar dat de condooms gretig aftrek vinden in het Olympisch dorp? En uiteraard doen Frank en Erik zelf ook mee met Olympische sporten als schoonspringen, boogschieten en de sprongservice bij het volleybal. In de verhoorwagen nemen onder anderen Femke Heemskerk en Henk Grol plaats en hoe staat het met de medaillekansen van Tom Dumoulin, Epke Zonderland en Dafne Schippers? De Olympische column komt van Youp van 't Hek.

De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport met de titel Bureau Rio werd uitgezonden op vrijdag 5 augustus door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Bureau Sport - NPO 3 met nieuw seizoen Bureau Sport vanuit de studio

    NPO 3 met nieuw seizoen Bureau Sport vanuit de studio

    3-5-2018

    Erik Dijkstra en Frank Evenblij komen met een nieuw seizoen van Bureau Sport. Na zes jaar komt het programma voor het eerst vanuit de studio. Vanuit Studio Desmet in Amsterdam kijken Erik Dijkstra en Frank Evenblij met…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten