Uitzending
Buitenhof - Lodewijk Asscher, Gabi van Driem

Lodewijk Asscher, Gabi van Driem

Buitenhof

30-9-2018

| 814 x bekeken | 0 reacties
5
Lodewijk Asscher
Een gesprek met PvdA-fractieleider Lodewijk Asscher over de omstreden plannen om scheefwonen tegen te gaan. En over het uitblijven van succes voor zijn partij, die maar stil blijft staan in de peilingen. Is de PvdA wel links genoeg?

#MeToo
Bijna elke week is er wel een nieuwe #MeToo-affaire. Deze week vond de emotionele hoorzitting plaats rond de benoeming van de nieuwe Amerikaanse opperrechter, die wordt beschuldigd van seksueel wangedrag tijdens zijn schooltijd. Is de discussie niet aan het ontsporen? En wat is de rol van de media? Een debat tussen twee advocaten: Gabi van Driem en Peter Plasman.

Schuim en As
Financieel journalist Jeroen Smit las de kranten. Zijn column gaat over het geheugen van Mark Zuckerberg, Elon Musk en de kandidaat voor het Supreme Court.

In deze uitzending van Buitenhof waren Lodewijk Asscher, Jeroen Smit en Peter Plasman te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Lodewijk Asscher, Gabi van Driem werd uitgezonden op zondag 30 september door de VARA en de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie