Uitzending
Buitenhof - 2-9-2018

2-9-2018

Buitenhof

1025 x bekeken | 0 reacties
5
Tien jaar na het begin van de financiële crisis
Jeroen Dijsselbloem, voormalig PvdA-minister van Financiën, schreef een boek waarin hij terugkijkt op de eurocrisis. Wat zijn de lessen die we uit die crisis kunnen trekken? En zijn we nu minder kwetsbaar voor een eventuele nieuwe crisis? Hij gaat daarover in gesprek met oud-Tweede Kamerlid Kees Vendrik (GroenLinks), tegenwoordig hoofdeconoom bij de Triodos Bank.

De burn-outepidemie
Eén op de zeven werknemers kampt met burn-outklachten. Wordt Nederland steeds zieker? Of wordt de diagnose te makkelijk gesteld? In Buitenhof een debat tussen Witte Hoogendijk, hoogleraar psychiatrie aan het Erasmus MC, Bregje Hofstede, schrijver, en Christiaan Vinkers, psychiater aan het VUmc.* Schuim en As. Aandacht voor het buitenlandse nieuws met oud-Duitslandcorrespondent Margriet Brandsma.

In deze uitzending van Buitenhof waren Jeroen Dijsselbloem, Kees Vendrik en Margriet Brandsma te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof werd uitgezonden op zondag 2 september door de VARA en de VPRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie