Uitzending
Buitenhof - Architect Rem Koolhaaas

Architect Rem Koolhaaas

Buitenhof

16-2-2020

| 587 x bekeken | 0 reacties
7
Zeeland slachtoffer van onbehoorlijk bestuur
Zeeuwen voelen zich bedrogen door het kabinet, want de marinierskazerne verhuist toch niet naar Vlissingen, de stad van Michiel de Ruyter. Commissaris van de Koning van Zeeland Han Polman eist forse compensatie voor de kosten en voor de imagoschade. Zondag is hij te gast in Buitenhof.

Rem Koolhaas en de toekomst van het platteland
Op 20 februari opent in het Guggenheim in New York de tentoonstelling van Rem Koolhaas over de toekomst van het platteland: “Countryside, The Future”. In Buitenhof een gesprek over de ontstaansgeschiedenis en de noodzaak tot herwaardering van het platteland.

Brandweercommandant Tijs van Lieshout
Het brandweerkorps van Amsterdam-Amstelland kwam de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws als een ‘wittemannenbolwerk’ waar racisme, seksisme en discriminatie tot de normale gang van zaken behoren. Hoe wil de nieuwe brandweercommandant Tijs van Lieshout hier verandering in aanbrengen? In Buitenhof een gesprek over de cultuur binnen de brandweer en over de vraag of we goed zijn voorbereid op de rampen en crisissen van de toekomst.

Presentatie: Twan Huys

Eindredactie: Corinne Hegeman

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens en Twan Huys. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Architect Rem Koolhaaas werd uitgezonden op zondag 16 februari door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie