Uitzending
Buitenhof - Maxime Verhagen, Roel Coutinho, Ivan Krastev

Maxime Verhagen, Roel Coutinho, Ivan Krastev

Buitenhof

1-3-2020

| 538 x bekeken | 0 reacties
6
Roel Coutinho
Het Coronavirus verspreidt zich verder en steeds vaker wordt er gesproken van een 'pandemie'. Met welke scenario's moeten we rekening houden? Wat kunnen we leren van de reactie op eerdere epidemieŽn? Emeritus hoogleraar epidemiologie en oud-directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding Roel Coutinho, die het boek EpidemieŽn en pandemieŽn schreef is te gast.

Oost-Europa: kind van de rekening
Na de val van de muur in 1989 zouden Oost-Europese landen de Westerse democratische waarden als vrijheid en tolerantie overnemen. Tenminste dat was lang het idee. Met de opkomst van het populisme en anti-liberalisme in zowel Oost- als West-Europa is het de vraag wat er in de periode tussen 1989 en nu gebeurd is. Een gesprek met de internationaal gerenommeerde politicoloog Ivan Krastev.

De nieuwsfoto met Ilvy Njiokiktjien

In deze uitzending van Buitenhof waren Maxime Verhagen en Roel Coutinho te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens en Twan Huys. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Maxime Verhagen, Roel Coutinho, Ivan Krastev werd uitgezonden op zondag 1 maart door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie