Uitzending
Buitenhof - Eelco Bosch van Rosenthal & Justin Koornneef, Henk Otten

Eelco Bosch van Rosenthal & Justin Koornneef, Henk Otten

Buitenhof

23-2-2020

| 400 x bekeken | 0 reacties
6
Henk Otten
Met de hakken over de sloot kwam het handelsakkoord met Canada deze week door de Tweede Kamer. Daarmee is minister Kaag van Buitenlandse Handel er nog niet, want in de Eerste Kamer heeft ze nog geen meerderheid voor CETA. Onder andere de partij van Henk Otten zou het kabinet in de senaat uit de brand kunnen helpen, maar wat wil hij daarvoor terug? Hij is te gast.

Joris Luyendijk en Kees van Lede
'Pessimisme is voor losers' is de titel van het boek van journalist Joris Luyendijk en voormalig VNO-voorzitter Kees van Lede. Een briefwisseling met een inkijk hoe om te gaan met de onder druk staande en in een bubbel levende elite, het primaat van de aandeelhouder en de oproep aan de VVD van Mark Rutte.

De nieuwsfoto met David van Dam

In deze uitzending van Buitenhof waren Eelco Bosch van Rosenthal en Joris Luyendijk te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens en Twan Huys. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Eelco Bosch van Rosenthal & Justin Koornneef, Henk Otten werd uitgezonden op zondag 23 februari door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie