Uitzending
Buitenhof - 25-11-2007

25-11-2007

Buitenhof

1248 x bekeken | 0 reacties
6
De zorg volgens Klink
In Buitenhof het eerste lange tv-interview met Ab Klink, de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In welk opzicht onderscheidt de CDA minister zich van zijn liberale voorganger Hoogervorst? Wat valt er, na de invoering van het nieuwe zorgstelsel, de komende jaren nog te verbeteren of te veranderen in de zorg? En hoe bevalt het hem eigenlijk om, als voormalig man van de wetenschap en de analyse, nu dagelijks aan het roer te staan van een ministerie?

De toekomst van Europa
Europa staat aan de vooravond van een turbulent decennium. Er ligt een principeakkoord over het Hervormingsverdrag maar de tegenstellingen tussen de Europese landen en burgers lijken scherper dan ooit. In Buitenhof een debat tussen twee Europeanen: schrijver Geert Mak en staatssecretaris Frans Timmermans. Over de toekomst van Europa, de lessen van het verleden en de valkuilen op weg naar meer politieke en culturele saamhorigheid.

Presentatie: Peter van Ingen/Rob Trip/Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 25 november door de VARA, de VPRO en de NPS. Te gast waren Geert Mak, Ab Klink en Frans Timmermans. De presentatie was in handen van Rob Trip, Clairy Polak en Peter van Ingen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie