Uitzending
Buitenhof - 18-12-2011

18-12-2011

Buitenhof

1354 x bekeken | 0 reacties
7
Stef Blok en Emile Roemer over Europa
In Buitenhof kruisen de fractievoorzitters van de VVD Stef Blok en de SP Emiel Roemer de degens met elkaar over Europa. Hoewel de VVD in het verleden met de nodige reserves naar Europa keek, neemt de partij nu wel haar verantwoordelijkheid. En van een oppositiepartij: de SP staat sinds jaar en dag zeer sceptisch t.a.v. het continent. Een debat vanuit liberaal en socialistisch perspectief op Europa.

Paul Schnabel
In de laatste uitzending van Buitenhof van dit kalenderjaar blikt Paul Schnabel, directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau, terug op 2011 en vooruit naar 2012.
Welke thema's beheersten het politieke jaar 2011? Wat betekent het dat diverse instituties - van de katholieke kerk tot de rechterlijke macht, van de wetenschap tot het CPB - onder vuur kwamen te liggen? En blijven Nederlanders in tijden van bezuinigingen behoren tot de gelukkigste volken van Europa?

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 18 december door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Emile Roemer, Paul Schnabel en Stef Blok.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie