Uitzending
Buitenhof - 11-12-2011

11-12-2011

Buitenhof

1676 x bekeken | 0 reacties
7
Europa op een tweesprong
Afgelopen vrijdag werden 26 eurolanden het eens over meer begrotingsdiscipline om de euro te redden. Alleen Groot Brittannië deed niet mee. Welke gevolgen heeft deze alleingang van de Britten voor de toekomst van de Unie. En is het afgesproken pakket degelijk genoeg om de financiële markten gerust te stellen? In Buitenhof Jan Kees de Jager, minister van Financiën.

Opnieuw de Deventer moordzaak
Een nieuw hoofdstuk in de Deventer moordzaak. Deze week verscheen van de hand van wetenschapsfilosoof Ton Derksen het boek Leugens over Louwes. Een eerdere publicatie van Derksen leidde tot heropening van de zaak Lucia de B. In zijn laatste boek beweert Derksen dat Louwes onschuldig is aan de moord op de weduwe Wittenberg. Over deze nieuwe feiten, de rol van het Openbaar Ministerie in strafzaken en nut en noodzaak van een onafhankelijke commissie die gesloten strafzaken kan heropenen een debat tussen Ton Derksen en rechtspsycholoog Peter van Koppen.

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 11 december door de VARA, de VPRO en NTR. Te gast waren Jan Kees de Jager, Peter van Koppen en Ton Derksen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie