Nu het einde van ramadan in zicht komt, maakt culinair expert
Nadia Zerouali een feestelijk en extravagant gerecht: de b'stilla. Oorspronkelijk wordt het gerecht met duif gemaakt en steeds vaker ook met kip, maar Nadia maakt dit koningsgerecht met jackfruit. Je staat er wel even voor in de keuken, maar dan heb je ook echt een feestmaal.
In Amsterdam, verscholen tussen de hoge gebouwen van het Science Park, ligt 'Anna's Tuin & Ruigte'. Dit is een uniek stukje poldernatuur, waar ruim plek is voor de wilde planten en dieren die er spontaan komen, groeien, wortelen, woekeren, kruipen, klauteren, zwemmen en vliegen. Anna's Tuin & Ruigte wordt gevormd door een bonte verzameling buurtbewoners, studenten, wetenschappers, docenten, en andere enthousiastelingen met een voorliefde voor werken en leren in de natuur.
De presentatie was in handen van
Alain Caron,
Sharon de Miranda,
Ramon Brugman,
Eva van de Ven,
Martin Stuger,
Marieke Schatteleijn en
Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma Binnenste Buiten werd uitgezonden op donderdag 27 augustus door KRO-NCRV.