Uitzending
Beau - Aflevering 24

Aflevering 24

Beau

4-6-2020

| 1361 x bekeken | 0 reacties
6
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau onder andere:

De Frogers over prachtig moment in nieuw seizoen Lieve Frogers
Het was de bedoeling dat de familie Froger dit voorjaar op tv zou komen met het programma 'Lieve Frogers', waarin de familie - met zes man sterk - wensen van kijkers uit laat komen. Door corona is het draaien noodgedwongen uitgesteld, maar de opnames kunnen nu worden hervat. De hele familie was aanwezig in de studio.

Peter R. de Vries over het bijstaan van kroongetuige Nabil B.
Een bijzondere ontwikkeling in de grootste strafzaak van dit moment: het Marengo-proces. Advocaat Peter Schouten en misdaadjournalist Peter R. de Vries maakten vanmiddag bekend kroongetuige Nabil B. bij te willen staan, als advocaat n als vertrouwenspersoon. Maar het OM gaat daar niet mee akkoord. Ze schoven aan.

Baudet: 'Mijn vader wil mij niet zien'
De heren van Forum voor Democratie zijn helemaal klaar met de anderhalvemetersamenleving. Het land moet volgens hen zo snel mogelijk open. Om dat kracht bij te zetten, brengt de partij morgen 1 miljoen FvD-kranten rond. Thierry Baudet vertelde erover.

Jair bezoekt met minister Slob een van de beste leerkrachten ter wereld
Maandag gingen de basisscholen weer open. Minister Slob reisde daarom vandaag samen met onze verslaggever Jair Ferwerda naar de Vuurvogel in Helmond, waar Daisy Mertens lesgeeft. Zij werd vorig jaar verkozen tot een van de 10 beste leerkrachten ter wereld.

Thierry Baudet: 'Ik vind echt dat Halsema moet aftreden!'
Al dagen is er onrust over de anti racisme demonstraties van afgelopen maandag op de Dam in Amsterdam. Er waren duizenden mensen op de Dam en die mochten van burgemeester Halsema gewoon blijven staan. Sterker nog: ze stond er zelf tussen. Vanmiddag werd het app-verkeer tussen Grapperhaus en burgemeester Halsema vrijgegeven. Sven Kockelmann schoof aan.

In deze uitzending van Beau waren Jar Ferwerda, Peter R. de Vries, Sven Kockelmann en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 4 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie