Uitzending
Barend en van Dorp - 7-4-2005

7-4-2005

Barend en van Dorp

1386 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Laetitia Griffith, Tweede Kamerlid voor de VVD. Zij reageert geschokt op de vrijspraak van de rechter in de zaak van Samir A.. De rechter acht niet bewezen dat Samir A. terreuraanslagen had voorbereid.

Pita Kuijt, moeder van Machiel Kuijt. Machiel Kuijt zit sinds april 1997 onschuldig in de gevangenis in Thailand. Hij wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan handel in harddrugs. Zijn moeder en advocaat Gert-Jan Knoops vertellen over de stand van zaken.

Gert-Jan Knoops, advocaat van Machiel Kuijt.

Marcel Bouman, de vader van de zestienjarige jongen, die wordt verdacht van de brandstichting in een moskee en de islamitische basisschool Bedir in Uden november j.l.. Hij ziet zijn zoon niet als een racist.

Met een optreden van het jazztrio Boris Vanderlek.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op donderdag 7 april door RTL4. Te gast waren Laetitia Griffith, Geert-Jan Knoops en Pita Kuijt. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee