Uitzending
Barend en van Dorp - 14-4-2005

14-4-2005

Barend en van Dorp

1166 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Sonja Barend, programmamaakster en oud-presentatrice 'B&.

W'. Sonja Barend vertelt over haar werk en ervaringen als presentatrice. De VARA trekt morgenavond na negen seizoenen de stekker uit het televisieprogramma ?B&.

W?. Speciaal voor die gelegenheid presenteren oud-presentatoren en naamgevers Sonja Barend en Paul Witteman nog eenmaal ?B&.

W? in De Plantage in Amsterdam.

Paul Witteman, programmamaker en oud-presentator 'B&.

W'. Witteman vertelt over zijn ervaringen bij ?B&.

W.

Hans Siepel, voormalig voorlichter van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hans Siepel geeft zijn visie op het neerleggen van zijn functie. Volgens de officiŽle lezing moest dit vanwege zijn standpunt over de Irak-kwestie en zijn lidmaatschap van Groenlinks. Volgens Siepel speelt mee dat premier Balkenende en de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken De Hoop Scheffer hem niet vertrouwden.

Met een optreden van de Nederlandse rockband Di-rect.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op donderdag 14 april door RTL4. Te gast waren Sonja Barend, Hans Siepel en Paul Witteman. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee