Uitzending
Barend en van Dorp - 6-4-2005

6-4-2005

Barend en van Dorp

951 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Herre Kingma, inspecteur-generaal van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, verantwoordelijk voor de controle van de gezondheidszorg in Nederland. Kingma geeft een reactie op de commotie rondom het slechte functioneren van verzorgingshuizen.

Marc Cornelissen, expeditieleider ?Pole Track?. Op 16 februari j.l. ging de internationale expeditie 'Pole Track' op weg naar de Noordpool om de invloed van klimaatverandering op het Arctische gebied te onderzoeken. De Nederlandse poolreiziger Marc Cornelissen praat vanavond over de tocht die afgebroken werd doordat de Russen de benodigde vergunningen niet verleenden.

Femmetje de Wind, hoofdredacteur van de glossy ?Jackie?. N.a.v. de dood van Prins Rainier van Monaco eerder deze dag, vertelt zij over haar ontmoetingen met prins Albert van Monaco in 2002. Albert neemt zijn vaders plaats in op de troon.

Bart Chabot, schrijver/entertainer, doet verslag van zijn bezoek aan de Huishoudbeurs.

In deze uitzending van Barend en van Dorp waren Marc Cornelissen, Herre Kingma en Bart Chabot te gast. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp. Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp werd uitgezonden op woensdag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie