Uitzending
Barend en van Dorp - 25-5-2005

25-5-2005

Barend en van Dorp

1043 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Jozias van Aartsen, fractievoorzitter VVD. Jozias van Aartsen legt uit waarom Nederlanders vr moeten stemmen bij het referendum over de Europese grondwet op 1 juni 2005.

Prem Radhakishun, journalist/columnist. Prem Radhakishun gaat in op de parlementsverkiezingen in Suriname die vandaag, 25 mei 2005, worden gehouden. De partijen zijn: Nieuw Front, VVV, A-combinatie en de NDP. Hij vindt het lastig dat de NDP de partij met de meeste visie is, maar de zeer omstreden Desi Bouterse als leider heeft.

Bart Chabot, schrijver/entertainer. Bart Chabot bezocht de nieuwe Star Wars-film 'Revenge of the Sith' die records breekt als het om bezoekersaantallen gaat.

Met een optreden van de Britse zanger Paul Carrack.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 25 mei door RTL4. Te gast waren Jozias van Aartsen, Prem Radhakishun en Bart Chabot. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee