Uitzending
Barend en van Dorp - 19-5-2005

19-5-2005

Barend en van Dorp

1246 x bekeken | 0 reacties
7
In deze aflevering zijn te gast:

Karla Peijs, minister van Verkeer en Waterstaat. Peijs bespreekt de afname van het aantal verkeersdoden in het afgelopen jaar. Verder gaat ze in op het staatsexamen voor rijbewijzen, de fileproblematiek op de ringwegen rond grote steden en de Europese Grondwet.

Simon de Waal, scenarioschrijver/rechercheur zware misdrijven. De Waal combineert zijn werk bij de Amsterdamse politie met het schrijven van scenario's. Hij vertelt over zijn bijdrage aan de series 'Baantjer' en 'Grijpstra&.

De Gier'. Dit voorjaar gaat van zijn hand de film 'Famous Last Words' in productie.

Mark Wittenberg, voorzitter van de Michael Jackson-fanclub. Hij volgde bijna twee weken het proces van Michael Jackson in de Verenigde Staten. Wittenberg doet uit de doeken hoe hij met Jackson sprak na afloop van de rechtszaak.

Met een optreden van magiŽr Wouter Bijdendijk.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op donderdag 19 mei door RTL4. Te gast waren Karla Peijs, Simon de Waal en Mark Wittenberg. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee