Uitzending
Barend en van Dorp - 1-6-2005

1-6-2005

Barend en van Dorp

1714 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Lousewies van der Laan, Tweede Kamerlid D66. Van der Laan geeft een reactie op de voor D66 teleurstellende uitkomst van het referendum over de Europese grondwet.

Alexander Pechtold, minister van Bestuurlijke Vernieuwing. Hij geeft commentaar op de kloof tussen burger en overheid die blijkt uit de uitslag van het referendum over de grondwet.

- Harm Edens, presentator/scenarioschrijver. Harm Edens geeft zijn mening over de grondwet, de overheidscampagne voor de grondwet, de politici en de uitslag. Verder vertelt hij dat hij mogelijk overstapt naar de nieuwe televisiezender van John de Mol.

Charles Groenhuijsen, journalist/schrijver. Groenhuijsen bespreekt zijn persoonlijke ervaringen als correspondent in de Verenigde Staten in het licht van zijn nieuwe boek 'Amerikanen zijn niet gek'. Bart Chabot, schrijver/entertainer. Chabot blikt terug op de campagne rondom het referendum voor de Europese grondwet.

Met een optreden van zangeres Glennis Grace.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 1 juni door RTL4. Te gast waren Harm Edens, Charles Groenhuijsen, Lousewies van der Laan, Alexander Pechtold en Bart Chabot. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee