Uitzending
Barend en van Dorp - 20-4-2005

20-4-2005

Barend en van Dorp

1568 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:

Riemer van der Velde, voorzitter van sc Heerenveen, praat over een oplossing voor supportersgeweld. Afgelopen weekend waren er rellen met voetbalsupporters rondom de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Ajax-supporters vernielden treinen van de NS.

Henk Voors, Ajax-supporter en voorzitter van de Onafhankelijke Ajax Fanclub. Henk Voors was afgelopen zondag bij de rellen rondom Feyenoord-Ajax en vertelt zijn kant van het verhaal.

Henry Neeter, Ajax-supporter, praat over zijn ervaringen van afgelopen weekend.

Ronald Plasterk, columnist Buitenhof/de Volkskrant. Plasterk vertelt waarom hij cynisch tegenover de Europese Grondwet staat. Over zes weken vindt in Nederland het referendum over de Europese Grondwet plaats. Er heerst bij Nederlanders onduidelijkheid over wt die nieuwe Grondwet precies inhoudt.

Bart Chabot, schrijver/entertainer. Bart Chabot neemt websites van politici onder de loep.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 20 april door RTL4. Te gast waren Henry Neeter, Ronald Plasterk, Riemer van der Velde, Henk Voors en Bart Chabot. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee