Programma
Aria

Aria

7
In het muzikale MAX-programma ARIA gaat Dionne Stax op zoek naar nieuw operatalent. In deze achtdelige serie wordt 10 talentvolle kandidaten wekelijks het vuur aan de vocale schenen gelegd met allerlei uitdagende zangopdrachten. Wie van de kandidaten beheerst deze kunstvorm, bestaande uit (klassieke) muziek, toneel, zang, dans, prachtige decors en kostuums, het beste? De 3 juryleden van het programma zijn Tania Kross, Henk Poort en Rosemary Joshua. Samen hebben ze ruim 80 jaar podiumervaring. De kandidaten van Aria worden live begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers.
 • Aria

  265 x bekeken | 17-10-2021
  Aria - 17-10-2021
  6
  Deze uitzending van het programma Aria werd uitgezonden op zondag 17 oktober door MAX. Bekijk uitzending
 • Aria

  594 x bekeken | 10-10-2021
  Aria - 10-10-2021
  6
  Maak kennis met Elenora, Hugo, Isabel, Maayan en Michiel. Isabel zingt een van de beroemdste aria s die Puccini ooit schreef en Hugo waagt zich aan het prachtige en zeer bekende La donna č mobile. Countertenor Maayan… Bekijk uitzending
Nieuws over Aria
 • Aria - Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

  Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

  10-10-2021  Dionne Stax start vanavond de zoektocht naar nieuw operatalent in ARIA. In het tv-programma zingen de kandidaten iedere week een bekende aria, die wordt beoordeeld door een jury. Na acht weken wordt de winnaar gekozen. De winnaar krijgt een studiebeurs aan de Nationale Opera.

  Tien operazangers nemen het vanaf vanavond in ARIA tegen elkaar op. De kandidaten zijn Elenora, Hugo, Isabel, Maayan, Michiel, Ami, Amy, Helene, Laura en Sam. Ze worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit de bekende operazangers Tania Kross, Rosemary Joshua en Henk Poort.

  Dionne Stax maakt al sinds 2017 voor MAX het programma Van onschatbare waarde, maar tekende deze zomer een exclusief contract bij de omroep. Haar eerste klus als vaste MAX-presentatrice is ARIA. “Omroep MAX voelt als een warm bad, een club waar ik me thuis voel”, zei Dionne eerder.
  Lees verder