Nieuwsbericht
Aria - Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

Aria

10-10-2021

| 396 x bekeken | 1 reacties
8


Dionne Stax start vanavond de zoektocht naar nieuw operatalent in ARIA. In het tv-programma zingen de kandidaten iedere week een bekende aria, die wordt beoordeeld door een jury. Na acht weken wordt de winnaar gekozen. De winnaar krijgt een studiebeurs aan de Nationale Opera.

Tien operazangers nemen het vanaf vanavond in ARIA tegen elkaar op. De kandidaten zijn Elenora, Hugo, Isabel, Maayan, Michiel, Ami, Amy, Helene, Laura en Sam. Ze worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit de bekende operazangers Tania Kross, Rosemary Joshua en Henk Poort.

Dionne Stax maakt al sinds 2017 voor MAX het programma Van onschatbare waarde, maar tekende deze zomer een exclusief contract bij de omroep. Haar eerste klus als vaste MAX-presentatrice is ARIA. “Omroep MAX voelt als een warm bad, een club waar ik me thuis voel”, zei Dionne eerder.

Klik hier voor meer informatie over Aria, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

  Dionne Stax zoekt nieuw operatalent in tv-show ARIA

  10-10-2021

  Dionne Stax start vanavond de zoektocht naar nieuw operatalent in ARIA. In het tv-programma zingen de kandidaten iedere week een bekende aria, die wordt beoordeeld door een jury. Na acht weken wordt de winnaar gekozen.…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten