Uitzending
Altijd Wat - Snoep verstandig, eet een appel?

Snoep verstandig, eet een appel?

Altijd Wat

24-9-2010

| 2292 x bekeken | 0 reacties
6
Opiniemaker Stine Jensen aan tafel bij Ghislaine Plag. Jensen geeft haar visie op de volgende reportages en onderwerpen:

Snoep verstandig, eet een appel. An apple a day keeps the doctor away. Of toch niet? Zijn appels wel zo gezond als wordt beweerd?

De 24-jarige Turkse Birsen Basa heeft autisme. Ze vertelt hoe moeilijk het is om met deze afwijking in de Turkse cultuur te leven. Ze schreef er in het Turks een boek over. Nu komt haar boek 'Ik wil niet meer onzichtbaar zijn' ook in het Nederlands uit.

Na de toespraak in New York, maakt Geert Wilders zich nu op voor een speech in Berlijn. Hoe reŽel is de angst voor een islamitische 'tsunami'? In de Altijd Wat Wijzer de feiten en cijfers op een rijtje.

Een persoonlijk gesprek met oud-minister Ronald Plasterk.

Een minderheidskabinet: In Enkhuizen hebben ze al ervaring met een minderheidscollege.

In de rubriek 'Zing, vecht, huil': tuintherapeute Annette Beerens: zij helpt mensen te herstellen van een burn-out of een psychose.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat met de titel Snoep verstandig, eet een appel? is uitgezonden op vrijdag 24 september door de NCRV. Te gast waren Bas Haring, Herman Vuijsje, Naema Tahir, Peter-Paul Verbeek, Ronald Plasterk en Stine Jensen. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie