Uitzending
Altijd Wat - 26-11-2010

26-11-2010

Altijd Wat

1658 x bekeken | 0 reacties
6
Ruim de helft van de illegalen in Nederland gaat niet terug naar het land van herkomst, maar belandt in Nederland op straat. Gabbi Wierenga is één van de honderden Nederlanders die zich het lot van deze illegalen aantrekt en hen bijstaat met onderdak en juridische bijstand. Maar hoe lang is die bijstand zelf nog legaal?

In de grafische column Altijd Wat Wijzer een blik op de cijfers, de feiten en de beoogde oplossingen van het kabinet met betrekking tot het aanpakken van de illegaliteit.

Elk kind op de basisschool moet een eigen computer. Als we dat niet doen, raken we in Nederland achterop en zijn onze kinderen in de toekomst niet goed voorbereid, zeggen deskundigen. Maar is dat nou wel zo?

Het Gesprek met PVV-kamerlid Fleur Agema. Na stormachtige weken voor haar partij praat Frénk van der Linden met de nummer twee van de PVV over politieke invloed, Wilders en de toekomst.

In de rubriek Zing, vecht, huil deze week dominee Cornelis Visser die onlangs een speciale kerkdienst organiseerde om levenskunstenaar Ramses Shaffy te herdenken, maar ook om te laten zien dat popmuziek een bijbelse boodschap kan bevatten.

Presentatie: Ghislaine Plag.

In deze uitzending van Altijd Wat waren Cornelis Visser, Fleur Agema, Frénk van der Linden, Naema Tahir en Ramses Shaffy te gast. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag. Deze uitzending van het programma Altijd Wat werd uitgezonden op vrijdag 26 november door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie