Uitzending
Altijd Wat - 2-7-2013

2-7-2013

Altijd Wat

1226 x bekeken | 0 reacties
7
De macht van de farmaceuten
In het kader van de Altijd Wat Monitor onderzoeken we deze aflevering hoe de farmaceutische industrie ons via de ziekenhuizen dure medicijnen laat slikken, terwijl er vaak vergelijkbare en veel goedkopere alternatieven zijn.

Barst de bom in Egypte? De revolutie in beeld
De verslaggevers van Altijd Wat volgen de ontwikkelingen in Egypte op de voet. Hier ziet u een overzicht van alle reportage's die sinds de revolutie in 2011 in onze uitzendingen te zien zijn geweest.

Ben Goldacre over leugens in de medicijnindustrie
Deze week: Wetenschapper en auteur Ben Goldacre stelt dat de medicijnfabrikanten liegen en bedriegen om hun dure pillen, poeders en zalfjes aan de man te brengen.

De heilzame werking van Maike's knuffelkatten
Vanavond in de uitzending: Met de katten van Maike de Bont kunnen bewoners van verzorgingstehuizen knuffelen en spelen, waardoor er een sociaal moment met de dieren en tussen de bewoners ontstaat.

Herdenking: slavernij 150 jaar afgeschaft
Precies 150 jaar geleden werd de slavernij in de Nederlandse koloniŽn afgeschaft. Deze week werd dit groots herdacht. Bekijk hier de items over de slavernij terug die we in oktober 2012 maakten.

Oud Vestia-baas ontvangt schadeclaim: 1,9 mld
WoningcoŲrperatie Vestia wil van haar oud-topman Erik Staal 1,9 miljaard euro zien. Al eerder figureerde deze Erik Staal in een animatie over bonussen en ontslagen.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 2 juli door de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie