Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 23
Alles over Wonen - Aflevering 23

Aflevering 23

Alles over Wonen

23-10-2016

| 909 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Alles Over Wonen gaan we terug naar Ferry Hoekstra om een kijkje te nemen bij het eindresultaat van het leggen van de trap. Twee weken geleden konden we zien hoe Jeroen Ferry tegen kwam in de bouwmarkt en mee mocht naar zijn huis om te kijken bij het leggen van de Flexxfloors. Het eindresultaat is te zien in deze aflevering.

Onze duurzaamheidsexpert Arno Tromp van Installatiebedrijf A Tromp BV wil meer weten over warmtepompen om het huis te kunnen verwarmen. Hij gaat in gesprek met Leo Janssen van Vaillant Nederland en leert meer over dit duurzame en kostenbesparende systeem om je huis te kunnen verwarmen. Mevrouw de Aankoopmakelaar Esther van Heteren heeft deze week een tip over het belang om te onderzoeken of in jouw huis eventueel een olietank aanwezig zou kunnen zijn.

Ook gaat Jeroen op bezoek bij de zussen Judith en Petra van Keukencentrum Marssum. Daar krijgt hij niet alleen een heerlijke entrecote voorgeschoteld, maar neemt hij ook een kijkje in de talloze keukens.

De presentatie was in handen van Jeroen Smits en Anouk van Kooijk. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op zondag 23 oktober door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie