Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 22
Alles over Wonen - Aflevering 22

Aflevering 22

Alles over Wonen

16-10-2016

| 1283 x bekeken | 0 reacties
6
De aankomende uitzending van Alles over Wonen staat geheel in het teken van Den Helder. Anouk gaat op bezoek bij het Ravelijncenter, daar komt zij alles te weten over deze woonboulevard. Zij gaat daar onder andere in gesprek met Lambert Bruin van De Schakel wonen en slapen. Hij vertelt haar over de trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en slapen.

In Den Helder gaat Anouk ook in gesprek met Sebastiaan van Keulen van Van Keulen Makelaars NVM. Hij is ervan overtuigd dat Den Helder de perfecte plek is om te wonen en legt Anouk uit hoe de combinatie van natuur en stad in Den Helder samen komt.

Jeroen neemt een kijkje in de winkel van Top Tuinier. Daar gaat hij in gesprek met Gerald McCampbell die uit zal leggen wat je nou precies wel óf niet moet doen om een mooie tuin te kunnen bijhouden.

Anouk gaat ook naar het centrum van Den Helder waar zij een rondleiding krijgt van Henk van der Veen namens Top van Holland B.V. - Vergelijken en besparen op vaste lasten en krijgt bij De Rabobank advies over het aanvragen van een hypotheek en het woningaanbod in Den Helder.

Kijk ook zeker mee om erachter te komen hoe je een city trip naar Den Helder kan winnen t.w.v. €350! Dit is allemaal te zien in de aanstaande aflevering van Alles over Wonen op SBS6!

De presentatie was in handen van Jeroen Smits en Anouk van Kooijk. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op zondag 16 oktober door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie