Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 21
Alles over Wonen - Aflevering 21

Aflevering 21

Alles over Wonen

9-10-2016

| 777 x bekeken | 0 reacties
6
In de afgelopen uitzending van Alles Over Wonen is Anouk van Schie op bezoek geweest bij Het Withof in Etten-Leur. Daar is zij in gesprek gegaan met Cees Bosschaart van Isoglas BV Haarlem. Hij heeft haar uitgelegd waarom het van belang is om je ramen niet alleen thermisch te isoleren, maar dat geluidsisolatie ook een goede optie is. Jeroen werd door zijn vrouw naar de bouwmarkt gestuurd om daar meer te leren over het zelf leggen van een vloer met Flexx Floors In de bouwmarkt kwam hij Ferry Hoekstra tegen die zelf op het punt stond om een trap te leggen met de variant Flexxstairs. Jeroen mocht van hem mee naar zijn huis om te kijken hoe dat in zijn werk gaat, maar natuurlijk ook om een handje te helpen.

Jeroen was deze aflevering ook te vinden in Oldenbroek bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve .Gerrit aan ít Goor vertelde hem in zijn atelier, die tot de nok gevuld is met kroonluchters, over zijn passie voor het kopen en verkopen van deze bijzondere lampen.

Esther van Heteren, beter bekend als Mevrouw De Aankoopmakelaar. gaf weer tips zodat jij weet waar je op moet letten bij de aankoop van een woning. Dit keer ging zij in op asbestverdachte materialen.

Peter Kodde van Nieuwbouwprojecten Delta Makelaardij vertelde Anouk van Kooijk waarom hij de visie heeft om ervoor te zorgen dat mensen op vakantie kunnen in eigen land, met de comfort en luxe van thuis.

De presentatie was in handen van Jeroen Smits, Anouk van Kooijk, Madri Gerber en Anouk van Schie. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 21 werd uitgezonden op zondag 9 oktober door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie