Uitzending
3LAB - Hunting the stars

Hunting the stars

3LAB

24-8-2016

| 1221 x bekeken | 0 reacties
7
Yes-R gaat met André Hazes jr. op zoek naar André's grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om 'Sly' te vinden. Onze Nederlandse artiesten hebbben vaak niets te klagen over een grote schare fans en aandacht. Maar vaak zijn zij zelf ook helemaal idolaat van een internationale ster. In Hunting the stars gaat presentator Yes-R met André Hazes Jr. op zoek naar André's grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om 'Sly' te vinden. Met zijn vader keek André Hazes Jr. in zijn jeugd wel tientallen keren naar de Rocky films. Juist nu, vlak voor zijn eigen vaderschap, voelt hij meer dan ooit de behoefte om zijn, en ook zijn vaders, held te ontmoeten. Samen reizen de mannen naar Los Angeles. Zijn de grote sterren voor hen bereikbaar? Zonder afspraak, maar met een flinke dosis lef gaan de mannen deze uitdaging aan. Lukt het hen om dicht bij deze wereldster te komen?

De presentatie was in handen van Yesser Roshdi. Deze uitzending van het programma 3LAB met de titel Hunting the stars werd uitgezonden op woensdag 24 augustus.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3LAB - Kijk 3LAB terug

    Kijk 3LAB terug

    17-8-2017

    Van 14 tot en met 16 augustus stond NPO 3 weer in het teken van nieuwe en vernieuwende programma’s tijdens 3LAB. Tijdens de 3LAB-week op jongerenzender NPO 3 krijgen jonge televisiemakers de kans om hun nieuwste…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten