Uitzending
3LAB - The boy next door

The boy next door

3LAB

23-8-2016

| 794 x bekeken | 0 reacties
7
In dit datingprogramma wordt een vrouw gevolgd die exact 24 uur de tijd krijgt om (hopelijk) haar droomman te vinden. Deze intense zoektocht speelt zich af binnen een cirkelvormige studio. In dit datingprogramma wordt een vrouw gevolgd die exact 24 uur de tijd krijgt om (hopelijk) haar droomman te vinden. Deze intense zoektocht speelt zich af binnen een cirkelvormige studio met daarin drie kamers. Bij elke kamer hoort een zorgvuldig geselecteerde man. De dame kan van kamer naar kamer en beslist zelf bij wie ze thee drinkt, dineert of slaapt. Ze kan één keer iemand wisselen voor een nieuwe man en na 24 uur maakt ze bekend wie haar uitverkoren man is. Deze heeft echter het laatste woord en bepaalt of er uiteindelijk sprake is van een match.

De presentatie was in handen van Klaas van der Eerden. Deze uitzending van het programma 3LAB met de titel The boy next door werd uitgezonden op dinsdag 23 augustus.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3LAB - Kijk 3LAB terug

    Kijk 3LAB terug

    17-8-2017

    Van 14 tot en met 16 augustus stond NPO 3 weer in het teken van nieuwe en vernieuwende programma’s tijdens 3LAB. Tijdens de 3LAB-week op jongerenzender NPO 3 krijgen jonge televisiemakers de kans om hun nieuwste…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten