Uitzending
3 op Reis - Malediven en Val Thorens

Malediven en Val Thorens

3 op Reis

2-1-2011

| 4637 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje - Malediven
Floortje bezoekt de Malediven. Deze eilandengroep is met haar witte stranden en azuurblauwe zee een favoriete honeymoon-bestemming voor veel pasgetrouwde stelletjes. Maar dit zal niet lang meer duren: de eilanden dreigen te verdwijnen als gevolg van klimaatsveranderingen. Floortje laat een kant van de eilandengroep zien die de meeste toeristen niet te zien krijgen. Zo bezoekt ze bijvoorbeeld Rubbish Island: het eiland waar al het afval van de Malediven wordt verwerkt.

Dennis - Val Thorens
Dennis bezoekt een bijzonder feest in het Franse ski-oord Val Thorens. Hij neemt drie vrienden mee naar het sluitingsfeest van het skiseizoen om, samen met vijfduizend andere Nederlanders nog één laatste keer te genieten van de sneeuw en de après-ski. Maar Dennis kan niet te lang doorhalen, want de volgende dag rijdt hij mee op een pistenbully om pistes te prepareren.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Malediven en Val Thorens is uitgezonden op zondag 2 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie, Daphne Bunskoek, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie