Uitzending
3 op Reis - De Oriënt Express

De OriŽnt Express

3 op Reis

23-1-2011

| 2607 x bekeken | 0 reacties
8
Floortje is op ťťn van de dunstbevolkste eilanden van Europa: Spitsbergen. Ze neemt een kijkje in het leven van een aantal van de vierduizend inwoners, waaronder een Nederlandse student. Ze vaart mee met een schipper die haar naar een prachtig natuurgebied leidt.

Dennis-AustraliŽ (2/5).
Dennis maakt zijn ultieme jongensdroom waar: met vier jongens langs de westcoast van AustraliŽ. In drie weken tijd rijdt Dennis samen met de 3 op Reis-crew van Broome naar Darwin. De mannen leggen de reis van tweeduizend kilometer af in een 4x4, omdat ze bijna de helft van de trip offroad zijn. Slapen gebeurt in de tent op het dak van de wagen of in de buitenlucht. Het eten wordt bereid op een vuurtje. Tijdens de trip maken de jongens van alles mee: van een lekke autoband in the middle of nowhere tot een vlucht met een propellervliegtuigje over de mooiste watervallen. En van een ontmoeting met Aboriginals tot het zien van een krokodil die midden in de nacht vleermuizen uit de lucht hapt. Down Under kan het allemaal. In het tweede gedeelte van de reis komen de mannen bijna zonder benzine te zitten en slaat het noodlot toe wanneer ze midden in de hete wildernis een lekke band krijgen. Tijdens een prachtige zonsondergang knijpt Dennis er stiekem tussenuit om op bijzondere wijze krokodillen te voeren. Presentatie: Floortje Dessing, Daphne Bunskoek, Dennis Storm.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel De OriŽnt Express is uitgezonden op zondag 23 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie, Daphne Bunskoek en Dennis Storm.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie