Uitzending
3 op Reis - Faeröer en China

Faeröer en China

3 op Reis

9-1-2011

| 4203 x bekeken | 0 reacties
6
Faeröer
Floortje is op de Faeröer. Deze eilandengroep is vooral bekend vanwege de walvissenjacht die er plaats vindt. Floortje gaat twee dagen op pad met een locale journalist om erachter te komen hoe de bevolking tegenover de omstreden jacht staat. Op een kennismakingstocht lijkt het er vrij rustig aan toe te gaan op het eiland. Maar dan worden er walvissen gespot en verzamellen de jongeren van het eiland zich op het strand.

China
Nicolette bezoekt de Chinese stad Hangzou. De stad is een populaire bestemming vanwege zijn ligging aan een meer, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Nicolette bezoekt een beroemde apotheek, waar ze een heel bijzonder medicijn voorgeschreven krijgt. Ze geniet van een prachtige openlucht-show en maakt kennis met een jonge Chinees die creativiteit probeert te stimuleren bij jongeren. En natuurlijk gaat Nicolette aan de thee, dat in China zoveel meer is dan alleen een drankje.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Faeröer en China is uitgezonden op zondag 9 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie