Uitzending
3 op Reis - Aflevering 5

Aflevering 5

3 op Reis

23-12-2007

| 2336 x bekeken | 0 reacties
7
Mooiste eiland ter wereld. In de voormalige deelrepubliek AbchaziŽ trekt Floortje er op uit om het werk van hulporganisatie HALO Trust te zien. Een organisatie die al meer dan 15 jaar achtergebleven mijnen opruimt. Sebastiaan Labrie reist in deze aflevering af naar het Koratische eiland Korcula. Dit eiland is door een Britse krant uitgeroepen tot een van de mooiste eilanden ter wereld. Sebastiaan stapt op de scooter om dit paradijsje te verkennen. Zangeres Hind verkent deze aflevering Lissabon, stad van de fado. De beroemde fado-muzikant Jorge Fernando laat haar zijn Lissabon zien, daar waar hij inspiratie opdoet voor zijn prachtige muziek.

Presentatie: Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.

De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie, Dennis Storm, Geraldine Kemper en Chris Zegers. Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op zondag 23 december door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3 op Reis - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    18-8-2019

    Het reisprogramma 3 op Reis vliegt voor het dertiende seizoen niet alleen de wereld over, maar blijft ook in Nederland. Presentatoren Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten