Uitzending
3 op Reis - 3-2-2008

3-2-2008

3 op Reis

2090 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje verlaat Azerbeidzjan en maakt een bijzondere boottocht van vijftien uur richting Turkmenistan. Turkmenistan werd jarenlang geregeerd door een op zijn zachts gezegd bijzondere dictator: Turkmenbashi. De idiote persoonsverheerlijking is ondanks zijn dood eind 2006 nog steeds overal merkbaar. Sebastiaan bezoekt Montenegro. Hier trekt hij de bergen in om de handen eens flink uit de mouwen te steken. Op een traditionele katun ervaart hij het boerenleven. Gastreiziger: radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte. Hij bezoekt in San Francisco de Art Dump. Hier gaan kunstenaars op zoek naar bijzonder afval wat zij tot kunst verwerken. Met een groene Bio-Beetle gaat hij via Highway 1 naar een Yurt tentenkamp.

Presentatie: Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.

Deze uitzending van het programma 3 op reis is uitgezonden op zondag 3 februari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Jeroen Kijk in de Vegte en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

  Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

  18-8-2019

  Floortje verlaat Azerbeidzjan en maakt een bijzondere boottocht van vijftien uur richting Turkmenistan. Turkmenistan werd jarenlang geregeerd door een op zijn zachts gezegd bijzondere dictator: Turkmenbashi. De idiote…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten