Uitzending
3 op Reis - Aflevering 4

Aflevering 4

3 op Reis

16-12-2007

| 2303 x bekeken | 0 reacties
8
Floortje Dessing maakt een lange avontuurlijke reis van Amsterdam naar Bhutan. Dat deze reis niet alleen over rozen gaat, bewijst deze aflevering. In deze episode bezoekt Floortje AbchaziŽ, een land dat officieel geen land genoemd mag worden. Nog nooit in de geschiedenis heeft een Nederlandse filmploeg hier zo'n uitgebreide reportage kunnen maken, 3 op reis doorbreekt deze vicieuze cirkel en laat zien wat nog nooit eerder op de Nederlandse televisie is vertoond. Daarnaast reist Sebastiaan Labrie af naar Isle Man, een eiland in de Ierse Zee. Dit eiland valt direct onder Brits Kroonbezit en staat bekend om zijn overweldigende natuur. Ruige bergen, heldere rivieren, schitterende meren en dalen vol wilde begroeiing wisselen elkaar af. Geen wonder dat Isle Man steeds vaker als filmdecor wordt gebruikt. Het gastoptreden wordt deze week verzorgt door Cornald Maas. Hij reist hij af naar Guadelope en ervaart de rijke cultuur van dit Caribische eiland.

Presentatie: Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Aflevering 4 is uitgezonden op zondag 16 december door LLINK. De presentatie was in handen van Cornald Maas, Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3 op Reis - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

    18-8-2019

    Het reisprogramma 3 op Reis vliegt voor het dertiende seizoen niet alleen de wereld over, maar blijft ook in Nederland. Presentatoren Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten