Uitzending
3 op reis - Iran - Spanje - Thailand

Iran - Spanje - Thailand

3 op reis

9-3-2008

| 6513 x bekeken | 0 reacties
6
Floortje
Het Iraanse eiland Qeshm ligt vlak voor de kust in de Perzische Golf en kent maar weinig toerisme. De mensen die hier naar toe gaan komen voor het tax free shoppen in de vele bazaars. Floortje bezoekt zoŽn bazaar, maar ook de Vallei van de Sterren, een prachtig landschap. Onderweg terug wordt ze uitgenodigd om een traditionele bruiloft bij te wonen.

Sebastiaan
Dat er in Zuid Spanje meer te doen is dan alleen op het strand liggen bewijst Sebastiaan in deze uitzending. In het binnenland liggen namelijk overal oude grotten verscholen. Prima plek voor een mooi vakantiehuisje op het platteland. En ook in de stad Granada weten ze er wel raad mee, daar wordt de Flamenco gedanst in de grotten.

Barbara
De meest toeristen kennen Thailand van de mooie stranden in het zuiden van het land. Barbara neemt een kijkje in het noorden, waar ze vanuit Chaing Mai de bergen in trekt. Hier bezoekt ze een bijzonder olifantenziekenhuis en blijft ze slapen in een bergdorp, bij de mensen thuis.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Iran - Spanje - Thailand is uitgezonden op zondag 9 maart door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie