Uitzending
Zappsport - 3-5-2009

3-5-2009

Zappsport

1262 x bekeken | 0 reacties
5
Hellup
Top-hockeyster Ellen Hoog is aanvalster bij het Nederlandse hockeyteam. Vorig jaar was ze er uiteraard bij toen de ploeg goud won tijdens de Olympische Spelen. Elsemieke (11) is een groot fan van haar, alleen hockeyt ze nog niet zo goed als haar idool. De backhand gaat niet echt lekker. Kan Ellen daar verandering in brengen?

Action
Deel twee van de nieuwe reality-soap: Kids met een handicap vieren vakantie op het Sportaction-kamp in Arnhem. Tijdens een middag zwemmen wordt er flink gekeet en in de bus terug gedraagt de leiding zich zó fout.

Repo: Quick Cup
Je moet heel wat in huis hebben om kampioen te worden bij de Quick Cup in Zoetermeer. Je moet de beste tricks kunnen op drie onderdelen: snowboarden, skateboarden én flowboarden. Tim (12) is met flowboarden Nederlands kampioen geworden, maar kan hij ook bij de andere sporten schitteren?

Move
Pak je bal en doe de Roberto van Lennart na.

Presentatie: Ron Boszhard, Angela Esajas

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 3 mei door de TROS en Z@pp. Te gast was Ellen Hoog. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie