Uitzending
Zappsport - 20-12-2008

20-12-2008

Zappsport

1604 x bekeken | 0 reacties
7
Sportmagazine voor de jeugd. Vast element is de spannende battle: Wie zijn er beter in een bepaalde sport: de jongens of de meisjes? Tevens kunnen kinderen met een sportprobleem de hulp inroepen van hun idool en stelt Ron Boszhard vragen tijdens een supersnel interview. Verder aandacht voor jong sporttalent, belangrijke kampioenschappen en je ziet de coolste sporttricks in The Move. Ieder jaar maken topsporters kans om Sportman of Sportvrouw van het jaar te worden tijdens een groots sportgala van het NOC*NSF en de NOS. Vorig jaar is daar een belangrijke prijs bijgekomen: de Z@ppsporter van het jaar. Deze werd gewonnen door topschaatser Sven Kramer. Ook dit jaar bepalen de kijkers van Z@ppSport wie hun sportidool van 2008 is. In deze speciale uitzending wordt de award uitgereikt aan de grote favoriet. De zes genomineerden zijn: amazone Anky van Grunsven, veldrijder Lars Boom, schaatster Paulien van Deutekom, zwemmer Maarten van der Weijden, wielrenster Marianne Vos en (weer!) schaatser Sven Kramer. Ook op allerlei basisscholen werd gepeild wie dé sportheld van dit jaar is. Kinderen motiveren hun stem in de uitzending. De award wordt naar het sportgala in de Amsterdamse RAI gebracht door middel van een spectaculaire estafette. Een aantal jonge talenten die eerder dit jaar te zien waren in Z@ppSport dragen de prijs kris kras door Nederland. Zij leggen allemaal een afstand lopend af onder aanvoering van Angela Esajas. Terwijl Ron Boszhard de award opwacht in Amsterdam, werpt hij een blik achter de schermen van het sportgala. Wat komt er kijken bij de organisatie van dit evenement waar alle helden uit de Nederlandse topsportwereld aanwezig zullen zijn? Op de rode loper interviewt Ron alle grote namen en checkt hij hoe zenuwachtig de genomineerden zijn. De finale van deze special bestaat natuurlijk uit de bekendmaking van de Z@ppsporter van het jaar 2008!

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 20 december door de TROS en Z@pp. Te gast waren Sven Kramer, Paulien van Deutekom, Anky van Grunsven, Maarten van der Weijden, Lars Boom en Marianne Vos. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zappsport - Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    Britt Dekker vervangt Naomi van As in

    5-7-2018

    Sportmagazine voor de jeugd. Vast element is de spannende battle: Wie zijn er beter in een bepaalde sport: de jongens of de meisjes? Tevens kunnen kinderen met een sportprobleem de hulp inroepen van hun idool en stelt…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten