Uitzending
Zappsport - 19-11-2006

19-11-2006

Zappsport

1847 x bekeken | 0 reacties
5
Hellup
Maarten Stekelenburg is vaste doelman bij Ajax. Vandaag helpt hij de tienjarige Marc Lonsain. Hij is klein voor zijn leeftijd, de hoge bal vormt daarom voor hem een probleem. Maarten leert hem de fijne kneepjes bij.

Grote Clubactie
In deze uitzending vindt de trekking van de Grote Clubactie plaats. Ron en Angela Esajas strijden om deze belangrijke taak. Op de atletiekbaan van AV Startbaan in Amstelveen wordt een estafetterace tussen hen gehouden. Ron krijgt hulp van drie atletische jongens, Angela van drie sportieve meiden. Wie is het eerste bij de finish en maakt de winnende lotnummers bekend?

Move
Vandaag een tapdans-move: Kirsten met de Stamp pick up step.

Ron regelt 't
Anouk is twaalf jaar en helemaal hockeygek. Ze is een groot fan van het Nederlandse dameshockeyteam dat dit jaar wereldkampioen werd. Anouk wil dolgraag met de wereldbeker op de foto. Ze vraagt aan Ron om dit voor haar te regelen. Maar dat is niet zo gemakkelijk.

Flash
Sportevenementen voor kids in het land. Met dit keer: NK Kiteboard 2006.

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 19 november door de TROS en Z@pp. Te gast was Maarten Stekelenburg. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie