Uitzending
Zappsport - 16-8-2008

16-8-2008

Zappsport

803 x bekeken | 0 reacties
5
6-delige serie specials waarin alles draait om de Olympische Zomerspelen, het grootste sportevenement van de wereld. We zien Ron Boszhard op pad in zijn Peking Eend, hij geeft een aantal topsporters een lift in dit knalrode wagentje. Met hockeyster Minke Booij, kogelstoter Rutger Smith, judoka Edith Bosch, zwemster Femke Heemskerk, zeilsters Lobke Berkhout en Marcelien de Koning en honkballer Sydney de Jong crosst hij naar het trainingskamp en ziet hij hoe ze zich klaarstomen voor de Spelen. Met het elftal van Jong Oranje speelt Ron Latje Trap. Welke speler scoort de meeste medailles? Verder aandacht voor kids die meedoen aan hun eigen Olympische Spelen en allerlei interessante en grappige weetjes over dit sportevenement.

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 16 augustus door de TROS en Z@pp. Te gast waren Minke Booij, Lobke Berkhout, Edith Bosch, Marcelien de Koning, Femke Heemskerk en Rutger Smith. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee