Uitzending
Zappsport - 15-11-2008

15-11-2008

Zappsport

1771 x bekeken | 0 reacties
5
Wintergolf
De start van Wintergolf, een nieuwe spannende competitie, waarin Nederlandse topschaatsers tegen elkaar strijden op Ron's golfbaan. Wie krijgt in de minste slagen de bal in de hole? Allrounder Wouter Olde Heuvel is de eerste kandidaat. Verder doen onder meer Ireen Wüst, Renate Groenewold en Jan Bos mee.

Hellup met Troy Douglas
Kristel is jarig maar ze is niet blij. Ze wordt 10 jaar en haar probleem heeft ook met dat getal te maken, want ze loopt nooit de sprint onder de tien seconden. De jarige Job komt namelijk lastig uit de startbklokken. Daarom trakteren we haar op een les van voormalig top-atleet Troy Douglas!

Repo: NK Zaalhockey
Vandaag volgen we negen meiden van THC Hurley, een Amsterdamse hockeyvereniging. Ze doen mee aan het NK Zaalhockey. In hun eigen district zijn ze al kampioen geworden. Lukt het ze ook om de beste van het land te worden?

Move
Pak je skateboard erbij en doe mee met Yvo voor de Noseslide.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 15 november door de TROS en Z@pp. Te gast waren Renate Groenewold, Ireen Wüst, Troy Douglas, Jan Bos en Wouter Olde Heuvel. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Britt Dekker vervangt Naomi van As in

  Britt Dekker vervangt Naomi van As in

  5-7-2018

  Wintergolf De start van Wintergolf, een nieuwe spannende competitie, waarin Nederlandse topschaatsers tegen elkaar strijden op Ron s golfbaan. Wie krijgt in de minste slagen de bal in de hole? Allrounder Wouter Olde…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten