Uitzending
Zappsport - 13-10-2007

13-10-2007

Zappsport

1578 x bekeken | 0 reacties
5
Een-(t)weetje
Topschaatser Erben Wennemars is een echte snelheidsduivel op het ijs, maar is hij ook romantisch? En hoe komt hij aan het litteken op zijn gezicht? Deze en andere vragen stelt Ron aan hem in een supersnel interview.

REPO flagfootball is een vorm van American football
Het verschil is dat flagfootballspelers niet getackeld of geblokt mogen worden. De Dutch Lions worden tijdens het WK Flag Football in Lelystad gevolgd. De ploeg moet het opnemen tegen teams uit onder andere Amerika, Japan, Spanje, Italië en Duitsland. De Dutch Lions hebben al drie Europese titels op hun naam staan, maar zijn ze ook de beste van de wereld?

GCA
Als je loten verkoopt voor de Grote Clubactie help je jouw vereniging. Want een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de clubkas. Maar als lotenverkoper kun je misschien ook wel wat hulp gebruiken. Wereldkampioene allround schaatsen én Grote Club-ambassadrice Ireen Wüst geeft je een aantal handige tips om een toplotenverkoper te worden!

MOVE
Heb jij een bmx-fiets? Dan is deze bmx-move iets voor

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zaterdag 13 oktober door de TROS en Z@pp. Te gast waren Erben Wennemars en Ireen Wüst. De presentatie was in handen van Angela Esajas en Ron Boszhard.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws