Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Zappsport - 12-2-2006

12-2-2006

Zappsport

1157 x bekeken | 0 reacties
5
Hellup: Roy Verdonk. The Cowbears Country Line Dancers uit Wehl oefenen hard, want ze willen dolgraag eens meedoen aan wedstrijden. Maar hun trainer Mark Röttge kan nog wel wat hulp gebruiken: de zes kinderen hebben bijvoorbeeld nog wat moeite om in lijn te blijven. Ron Boszhard zorgt ervoor dat wereldkampioen line dancing Roy Verdonk met ze aan de slag gaat.

Flashes: Jeugdsportnieuws uit het land. In Scheveningen vond de stedenontmoeting Bowling plaats: de beste jeugdbowlers uit heel Nederland maakten er een feest van. Tijdens het Badminton Mini-Maxi-toernooi in Udenhout vormden kids een dubbel koppel met 50-plussers.

Survivalkamp Ardennen. Na de benauwde momenten in de grot mogen de survivalkids zich best wel even overgeven aan wat spetterende waterspelen.

Move. Jorik gaat met zijn skateboard de lucht in en noemt die Move, hoe kan het anders: De vliegende Jorik.

Tijd voor een Olympisch feit. Hoe hard gaat een bobslee? Waar is een schaatspak van gemaakt? Olympisch bobsleester Eline Jurg en Nederlands Kampioen schaatsen Wieteke Cramer geven het antwoord.

Presentatie: Ron Boszhard.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op zondag 12 februari door de TROS en Z@pp. Te gast waren Eline Jurg en Wieteke Cramer. De presentatie was in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie