Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Zappsport - 10-2-2006

10-2-2006

Zappsport

1407 x bekeken | 0 reacties
5
Reportage: NK Show en Formatierijden
De teams van rolschaatsvereniging Rolling 90 uit Moerkapelle zijn alle drie Nederlands Kampioen geworden. Zo'n groep bestaat uit 15 personen van 9 tot en met 13 jaar en een reserve. Ze hebben maanden geoefend op het nummer Rodeo stars waarmee ze niet alleen hoge ogen willen gooien op dit NK, maar ook straks op het EK in Spanje. Flash: Jeugdsport in het land. We volgen de jongste deelnemers aan de Commanderije-cross in Gemert. Ze leggen 1150 meter af en Stijn en Isabelle verwachten eerste te worden.

Tijd voor een olympisch feit
Wat is het geheime wapen van schaatster Pauline van Deutekom? Hoe groot is zo'n snowboard dat Nicolien Sauerbreij naar Turijn meeneemt? Achter deze en andere leuke wetenswaardigheden kom je in deze nieuwe flitsende rubriek.

Survivalkamp Ardennen
De groep stoere overlevers beleeft bloedstollende momenten in een typisch Belgische druipsteengrot...

Move
Brahim doet een gave voetbalmove: de roundabout!

Lef!
IJsklimmen met Fedor Broekhoven Ron moet dit keer in Lef! de kou en zijn hoogtevrees trotseren. Hij wordt namelijk uitgedaagd om te gaan ijsklimmen. Bij een temperatuur van min 10 graden moet hij proberen de top te bereiken van een twaalf meter hoge wand. Gelukkig wordt hij bijgestaan door Fedor Broekhoven, lid van het Nederlandse ijsklimteam.

Deze uitzending van het programma Zappsport is uitgezonden op vrijdag 10 februari door de TROS en Z@pp. Te gast was Nicolien Sauerbreij. De presentatie was in handen van Angela Esajas en Ron Boszhard. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie