Uitzending
WNL op Zondag - 6-12-2015

6-12-2015

WNL op Zondag

913 x bekeken | 0 reacties
4
Op de bank van WNL Op Zondag neemt staatssecretaris Sharon Dijksma plaats. De PvdA-bewindsvrouw maakt een snelle tussenstop bij Rick Nieman voordat ze vertrekt naar de klimaattop in Parijs. Wat zijn haar verwachtingen van de klimaatconferentie? Startup-investeerder en ondernemer Ruud Hendriks gaat in op de initiatieven van miljardairs Mark Zuckerberg en Bill Gates om met hun vermogen de wereldproblemen op te lossen. Waarom laten de superrijken dat niet over aan de overheid? Ruud Hendriks heeft daar wel een idee over. Tv-presentator Jörgen Raymann schreef ‘Koken met Tante Es’, een kookboek waarin de Surinaamse, Caraïbische en Europese keuken gemixt wordt tot wonderlijke gerechten. Zou Nederland wel wat meer Suriname kunnen gebruiken? Acteur Paul Groot is vooral bekend van het tv-programma Koefnoen. Maar deze keer staat hij in het theater een voorstelling over de beroemde en beruchte zanger, componist en presentator Robert Long. Maandag gaat deze muziekvoorstelling in premiere.

De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 6 december door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee