Uitzending
WNL op Zondag - 2-4-2017

2-4-2017

WNL op Zondag

1403 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week werd PvdA-politica Khadija Arib opnieuw verkozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Vriend en vijand prezen haar manier van optreden. Bij Rick Nieman vertelt Arib over het voorzitterschap en haar ambities voor de komende periode.

Financieel journalist Anna Dijkman is een van de makers van het tv-programma Stand van het Land. Deze keer neemt ze de dating-industrie onder de loep. Ook gaat ze in op actuele economische ontwikkelingen.

Oorlogsverslaggever Arnold Karskens keerde terug naar het strijdveld rond Mosul in Irak. Hij doet verslag en geeft een analyse van de strijd tegen IS.

Binnenkort wordt het muziekspektakel The Passion weer opgevoerd, deze keer vanuit Leeuwarden. Hitproducer Eric van Tijn is de man achter de muziek-arrangementen van The Passion. Zanger Omri Tindal, bekend van The Voice of Holland, speelt de rol van Petrus.

In deze uitzending van WNL op Zondag waren Arnold Karskens, Eric van Tijn en Khadija Arib te gast. De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 2 april door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie