Uitzending
WNL op Zondag - 14-5-2017

14-5-2017

WNL op Zondag

1221 x bekeken | 0 reacties
3
Te gast zijn Hans Wiegel, Tom van Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen en Roos Schlikker.

VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liberalen over het spel van het formeren. Welke signalen geven de onderhandelaars af?

Partijleider Tom van Grieken van het Vlaams Belang komt met het boek 'Toekomst in eigen handen, opstand tegen de elites'. Volgens de Vlaamse politicus zijn Geert Wilders en Marine le Pen nog lang niet uitgespeeld.

Amerikadeskundige Michiel Vos en campagnestrateeg Jan Driessen over de commotie rond president Donald Trump. Klopt het beeld dat de media schets van de president? Of denkt de gemiddelde Amerikaan daar heel anders over?

Schrijfster Roos Schlikker komt met haar romandebuut 'Huisje, Boompje, Beest'. Over een Vinex-wijk, over een vermeende pedofiel, over het rumoer wat dan losbreekt.

De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 14 mei door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee