Uitzending
WNL op Zondag - 21-5-2017

21-5-2017

WNL op Zondag

904 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast zijn Kajsa Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, Ronald Giphart en Kluun.

De formatie gaat een nieuwe ronde in. Sommige politieke leiders spreken zich duidelijk uit, anderen houden de kaarten tegen de borst. Voormalig VVD-campagnestrateeg Henri Kruithof over het ragfijne spel rond de formatie.

De Amsterdamse loco-burgemeester Kajsa Ollongren wil Amsterdam aantrekkelijk maken voor startups en internationale ondernemingen. Ook is de D66-wethouder net terug uit New York waar ze een congres over de deeleconomie bezocht.

Antoinette Hertsenberg komt deze week met een speciale uitzending van Radar over 50-plussers. Hoe komt het dat veel 50-plussers buiten de boot vallen? En hoe kunnen zijn profiteren van de groeiende economie?

Ronald Giphart en Kluun schreven het boek 'Het eeuwige gezeik. Waarom we nooit wereldkampioen werden, maar in 2022 wel'. Op hun eigen wijze analyseren ze waarom het Oranje maar niet lukt om de wereldtitel binnen te slepen.

De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 21 mei door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie