Uitzending
Willem Wever - 25-1-2009

25-1-2009

Willem Wever

1125 x bekeken | 0 reacties
6
Casper mag in een zweefvliegtuig, wow dat is cool! Ewout is er flink misselijk van. Gelukkig mag hij bij de volgende vraag lekker water drinken. Maar is Nederlands kraanwater wel zo schoon? Tot slot komt Pierre Wind en even is Ewout bang om weer misselijk te worden. Pierre Wind gaat vies eten lekker maken. Als dat maar goed gaat!

Ewout ziet groen...
Casper wil graag weten hoe lang kan een zweefvliegtuig kan blijven zweven.
De mevrouw van de zweefvliegschool legt hen uit wat thermiek is.
Dan gaan Ewout en Casper gaan zweefvliegen. Cool voor Casper! Maar Ewout ziet wat groen . Last van hoogtevrees, Ewout? Tja, Willem Wever zijn is soms wat afzien ;-)

Heerlijk Helder Water
Waarom kunnen we in Nederland wel water uit de kraan drinken en in Frankrijk niet? is de vraag van Anouk. Anouk is in Frankrijk op vakantie geweest en daar mocht ze van haar ouders geen water uit de kraan drinken omdat dat slecht voor haar zou zijn. Is het water in Nederland dan wel schoon?

Vies eten lekker maken?!
Vandaag geen onderzoek van het HOT team o.l.v. Raymi Sambo maar de smaakkunstenaar Pierre Wind. Iris en Suzanne zijn een 1-eiige tweeling maar ze vinden niet dezelfde dingen lekker of vies. Ze houden van koken en vragen zich af of je vies eten lekker kunt maken. Pierre Wind gaat met Ewout en de tweeling inkopen doen en zet ze achter het fornuis.

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op zondag 25 januari door de NCRV. Te gast was Pierre Wind. De presentatie was in handen van Ewout Genemans en Raymi Sambo.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie